Ett företag som bytte mina fönster

Hej och god morgon alla underbara människor. Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle byta alla fönster i min villa i Märsta, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag planerar något liknande projekt. Det finns ett företag inom bygg i Märsta där de verkligen är duktiga på det här med byggservice och snickeriarbeten med allt vad det innefattar plus litet till, som det här med fönsterbyten. Drawc Slawomir Bygg & Städ heter det här företaget. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag rekommenderar er också att anlita detta kvalitativa byggföretag.  

 

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta företag som finns i närområdet. Drawc Slawomir Bygg & Städ har så duktiga hantverkare anställda. De är välutbildade och har mycket erfarenheter med sig “i bagaget” vilket verkligen märktes när de var här och jobbade. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär en offert innan, så kan du fundera på vad du vill få gjort och vet vad det kommer att kosta, utan någon förpliktelse. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan, men jag kan garantera er att Drawc Slawomir Bygg & Städ, det är ett helt seriöst företag. Alla som arbetar där är erfarna och duktiga som sagt, och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Mina nya fönster blev så bra. Jag kommer definitivt att anlita denna firma igen för kommande projekt när det blir aktuellt. Med dessa rader tackar jag för nu och önskar er läsare en fortsatt fin och underbar dag!